where did I go wrong?

27.08.2013 kl. 10:57
Where did I go wrong?

Jag älskar att blogga, men ändå så får jag inte det gjort. Jag kulle ju kunna vara en ordentlig studerande och skylla på skrivningarna och andra läxor, men who am I kidding?

Jag har många gånger tänkt på att hur skulle det vara om jag skulle faktiskt blogga mina tankar och faktiskt satsa på det, ni vet med bilder och sådant. Jag säger alltid för mig själv att nu ska jag börja med det, sedan dyker det upp något helt annat och då har jag redan glömt bort hela den tanken.

Jag har även tänkt om jag skulle ta och börja om min blogg. Alltså helt enkelt flytta den till wordpress. Då skulle jag kunna uppdatera från telefonen, jag skulle kunna tidsiställa och jag kan använda det program bättre. Så nu är det då bestämt att jag flyttar min blogg över till wordpress. Jag kommer knappast att flytta mina gamla inlägg, utan jag börjar från början.

Den här gången tänker jag satsa ordentligt på bloggandet ( det går bra att intala sig så, lite som när man intalar sig om hur aktiv man ska vara detta skolår :D)

Bloggens nya adress: http://paintwithallthecolorsofthewind.wordpress.com

EDIT: nu är första inlägget uppe och jag kommer att fortsätta blogga där :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D