r.i.p my sock :D

25.08.2013 kl. 20:45

Gårdagen var lyckad. Det var vänner, några shottar, sing along och dansande. Obs, jag dansar aldrig frivilligt, men igår, I could feel the music in my veins. Och sen så tappade jag bort min socka bara för att senare köra på den :D

Det var en stund som jag skulle ha vilja ha sparat i en burk för senare användning. Vi kom just utifrån, vi var in och sökte cokis eller jaffa. Vi for ut tillbaka och satte oss ner på cementtrappan. Vi pratade det ena och det andra. Jag led av hicka och det skrattades. Vi fiilistelee musiken och sedan sa jag åt Alle: how to save a life. Vi lade oss ner, Benno på två trappor, jag och Alle över tröskeln. Vi hade värsta sing along. Det var konstigt, det kändes som det mest självklara saken någonsin. Det var lite kyligt, stjärnklar himmel och medan vi andades så såg man när vi andades ut (heter det ånga?). Det bästa var nog det att vi kunde How to save a life by heart. Det krönade hela ögonblicket. 

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D