where do I go from here?

22.08.2013 kl. 18:38

Det känns som om hjärnan skulle säga upp när som helst. 

Jag är inte en person som stressar och inte stressar jag just nu heller, men jag vet att jag borde stressa. Jag har studentskrivningar, läxor och annat, men I don't give a shit. Det är som om all information kommer in genom ena örat och ut genom andra. Det känns som om jag inte får någonting gjort, men ändå så har jag fixat bilskolan, uppstasen, textdelen i finska och örjat läsa på studentsskrivningarna. Fast jag vet att det är helt okej, så it's not enough. 

Det enda jag skulle vilja göra just nu är att dra en ordentlig fylla, men det kommer inte att hända, för jag kan inte dricka så att jag blir full. Plus att det är bara någonting som känns så, jag skulle aldrig (går bra att säga nu) dricka alkohol för att jag stressar.

Men i alla fall så är jag glad för att jag har dessa fina vänner som är för spontana ibland. Igår bland annat så kom vi på att fara ut och äta och se på film på två minuter under en kort paus i skolan. Vi äger på sådant. 

Saker som denna ovanför distraherar ganska jäkligt mycket. (ref. till Grey's anatomy :D)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D