"när vi dör blir våra kroppar till gräs, och antiloperna äter gräs. och så, hör vi alla ihop, i Livets stora cirkel.

19.08.2013 kl. 08:00

Någon som kan gissa vad jag ser på just nu? :)

Och jo, jag stiger upp halv åtta när jag har sovmorgon och ska till skolan halv elva, bara för att se på en Disney-film. Jag anser att det är det bästa sättet att börja en morgon. 

I alla fall, idag blir det att delta i historiakursen om Amerikas historia, jag är till och med peppad inför denna kurs, även om jag höll på att hoppa ur den. Tänkt ha ännu mera håltimmar, men min lärare kom och tala om mig. 

Idag är det en sådan dag jag faktiskt behöver börja min dag med Disney-film. Ska till skolan för just historia och modersmål. Skulle inte orka med modersmål. Efter skolan blir det att skriva uppsats och senare fara på mattestöd. 

Med andra ord så är det en fullspäckad dag... Undrar hur bra det går att börja en vecka så? Men vi får väl se :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D