I love him, but when the night is over, the river is just a river

09.08.2013 kl. 23:42

nån som vet vilken sång det där är ? :)

 

I alla fall tänkt jag göra värsta morning raport här (jo, jag quotar Disney whenever I'm able). 

De senaste dagarna har jag njutit av de enda lediga dagarna jag har haft under hela sommaren. It feels good. Har bland annat färgat min wannabe blandning mellan dip dye och ombre. Nu är det rött/koppar/orange. 

Just nu så taggar jag hösten. Längtar. Det är så härligt när man det blir kyligare ute och luften är frisk inte sådär tung och äcklig som det har varit största delen av sommaren. 

Det finns inte så mycket att berätta. Men taggar hösten och allting :)

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D