nu är det bestämt

10.06.2013 kl. 10:25

Jag är en person som har tusen och en drömmar och framtidsplaner på samma gång. Oftast är det även så att jag har redan bestämt mig om en sak så får jag någon bra idé och då svänger det på planerna direkt. Detta gäller så klädstiler, resor, utbildning som tatueringidéer.

Igår, sent på kvällen, mer på natt sidan så höll jag på att skicka med Alicia på whatsappen som vanligt då. Men samtidigt som vi konstaterade säkert tio tusen gånger att Grey's anatomy är den episkaste serien någonsin, så förslog jag idén om att vi skulle kunna ta en Grey's anatomy tatuering. Jag bestämde mig för det sådär på halvhjärtat, men inte nog med det så varju Alicia med på förslaget. (vad då impulsiva människor ;))Sedan fortsatte vi igår då med den idén och vi var så taggade och vi längtar till hösten. Nu gäller det bara att bestämma sig för hur den ska se ut :)

Jag har länge känt den där längtan efter en människa som skulle vara med på alla crazy idéer man har, och nu så har jag då hittat en sådan. Det känns bara så bra när det finns männsikor kring en som inte är precis lika, men kanske till 60% i alla fall :)

Människor som dessa är det bästa och jag hoppas att alla skulle någonsin få uppleva människor som stöttar en for better and for worse.

Tack för att du finns!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
I'LL BE THERE FOR YOU!! <3 you can count on me!! Crazy impulsiva idéer är de bästa ju! :D när det är oplanerat blir de bäst; no expectations! :)
Alle 12.06.13 kl. 20:20
You are the best of the best, but that you already knew:) <3
12.06.13 21:59

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D