efter 6 timmar

27.12.2012 kl. 14:00
Efter sex timmars arbete så har jag ritat 11 Disney prinsessor. Teckningen är åt min kusin, som är helt prinsesstokig. Jag vet att hon skulle ha varit säkert mer än nöjd om jag skulle bara ha ritat de vanligaste prinsessorna, som Snövit, Askungen, Törnrosa och Belle, men jag måstade tillägga Tiana, Jasmine, Pocahontas, Esmeralda, Mulan, Ariel och Rapunzel, fast Rapunzel var på begäran. 
 
Till näst ska jag tillägga en bakgrund och imorgon ska jag fara och köpa en ram, sen ska min kusin få den :) 
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Wow, såå fin! :)
Unia27.12.12 kl. 14:54
tack :)
27.12.12 17:24

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D