OOps!

18.01.2013 kl. 23:11
Det gick nästan en vecka sedan jag senast bloggade... Fy på mig. Jag som hela tiden läser bloggar och blir förbannade på när de inte uppdaterar... Bra där.
 
I alla fall så den senaste veckan kan man väl säga att det har inte hänt såå mycket speciellt. En sak vi håller på med i konsten, men den tar jag upp när den är färdig. Annars, kvällarna har gått åt till att skicka med Alicia på What's apppen, som är btw djävulens påhitt. 
 
Jag har börjat följa med Homeland och Iholla, och båda ser jag på Katsomo, för att jag missar dem hela tiden. Älskar båda tv-serierna. Iholla, för att det är så ärligt och de visar hur månniskorna har det påriktigt, även om man kan klippa ut snuttar som man inte vill visa etc. 
 
Homeland, vad ska jag riktigt säga om saken. Själva ploten är ingen mindblowing sak men jag fastnade för programmet direkt. Nuförtiden har jag haft svårt att fastna för något tv-program för jag har svårt att koncentrera mig på det, men jag fastnade direkt för Homeland. Jag har skyllt på Damian Lewis som spelar Nicholas Brody, bara för att senaste gången han spelade huvudroll i en serie, Life, så fastnade jag även för den... Enough about Homeland.
 
Provperioden börjar på måndagen och det är en soft start aka engelska. Jag måste läsa på ordena, tänker inte nöja mig med ett ok vitsord. Det är verkligen awesome när man kan göra statements like that och faktiskt tro på dem... Nog för att jag typ vet att jag inte kommer att satsa på orden ett dugg. Bra där igen. 
 
Btw, så här till slutet. Jag ska imorgon och se på the Hobbit med mina vänner, taggad. And as the cherry on my sundae så kan jag göra en statment, jag har aldrig varit lyckligare i mitt liv :D
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
WhatsApp! Jg har så Lovehate relationship med den... :')
Alicia03.02.13 kl. 21:38

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D