Grey's anatomy: känslor, känslor i överflöd

27.04.2013 kl. 23:43

Ser just nu på Grey's anatomy marathon som är varje lördag, men bara tre avsnitt.

I alla fall så ville jag bara påpeka att Grey's är det program man ska se på om man vill gråta. Speciellt om man är lika insatt som jag och Alicia. Jag lovar, jag satt just och grät till de avsnitten var Merediths liv är hotat när hon  håller på att drunkna. Den situationen förlängs och förlängs och jag lovar att jag lider nästan av vätskebrist just nu. Det mest ironiska med denna situation är nog det att detta händer i ca tredje säsongen och då går det nionde säsongen på tv:n. SÅ jag vet ju att allt slutar bra, men ändå...

Det som gör det speciellt är att jag och Alicia har liknat vår friendship med Meredith och Cristinas, så då kan ni förstå hur mycket tårar som föll ner för min kind när Meredith höll på att dö. 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
And ofc, you are my person! Man vill ju typ börja gråta då man läser det här :')<3
Alicia01.05.13 kl. 21:19

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D