There's a time...

10.03.2013 kl. 22:48

Efter att jag såg Les Miserables så beställde jag hem soundtracket och jag har säkert hört snart sönder hela skivan. Nu på veckoslutet köpte jag även boken. Den ser ut som en Bibel när man ser den från sidan. Just nu har ajg inte kommit så värst långt, men hittills är den bra och har bra flyt, vilket jag uppskattar, för jag har en tendens att lämna böcker på hälft.

På torsdagen hade vi Second Breakfast med Alle, det var roligt, synd att Anna var sjuk, men hoppast vi kan ta det en anna gång :)

Vi såg även på Oliver & gänget och dagen före var Alicia lite excited och ritade en bild på Dodger och Tito ( love).

På fredagen var vi till Åbo med skolan på exkursion och som om man inte hade beslutsångest före så har man det nu. Så många val och inga begränsningar typ.

Efter exkursionen var vi och småshoppade med Alle och vi var även och se på Hansel & Gretel: the witch hunters. Jag älskade filmen, inte för att den var så märkvärdig, men jag har aldrig förut sett en film var jag kände igen mig till 100% i en karaktär efter att ha sett några sekunder.

Så nu heter vi då Hansel och Gretel :) <3

Aijoo, sån där liten sak glämde jag visst att nämna, jag fick körkortet förra veckan :D Nu blir det att köra på alla vägar så snabbt som de smälter :)

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Åh, Les Misérables, finaste filmen någonsin.
andréa23.04.13 kl. 21:42
den är helt enkelt så perfekt att jag kunde inte ens tro mina ögon när jag såg den :)
26.04.13 20:52

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D