T.G.I.F

(hur kliché är inte min rubrik? ;))

Som tur är det fredag idag, vilket i detta fall  betyder att jag skall på besök till Alicias, eller nej jag ska crasha deras place :) Kanske vi ser på Grey's anatomy :) (anyone surprised?)

Jag jobbar idag till 15.00 och sedan far jag hem,, har riktigt privatchaufför idag. Det regnade när jag skulle fara till jobbet idag, så mamma steg upp och förde mig hit. Kan inte fatta det. Jag skulle knappast aldrig föra mitt barn på jobb före klockan sex på morgonen... Min mamma.

Jag skulle vilja skriva hur mycket som helst, men har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu. Men när jag kommer hem idag så ska jag berätta om de där veckosluten :D

14.06.2013 kl. 06:54

like a Christmas miracle

Hittade extended version av Grey's anatomy music event. Kan ni förstå hur extatisk en person kan bli av detta?  Kanske det är bättre att ni inte vet :)

 

13.06.2013 kl. 21:41

episkt med stort E

Det mest episka barnprogram som någonsin gjorts! Turbo<3 Vinski<3 Moto <3

Och det är nog kanske ett barnprogram mer riktat åt äldre, eller ni vet sånt barnprogram var man får först ut det mest när man förstår allt de säger och allt de syftar på :)

Vilket barnprogram tycker ni att är det mest episka som någonsin gjorts? Har ni sett på Biker mice from Mars?

12.06.2013 kl. 17:46

nu är det bestämt

Jag är en person som har tusen och en drömmar och framtidsplaner på samma gång. Oftast är det även så att jag har redan bestämt mig om en sak så får jag någon bra idé och då svänger det på planerna direkt. Detta gäller så klädstiler, resor, utbildning som tatueringidéer.

Igår, sent på kvällen, mer på natt sidan så höll jag på att skicka med Alicia på whatsappen som vanligt då. Men samtidigt som vi konstaterade säkert tio tusen gånger att Grey's anatomy är den episkaste serien någonsin, så förslog jag idén om att vi skulle kunna ta en Grey's anatomy tatuering. Jag bestämde mig för det sådär på halvhjärtat, men inte nog med det så varju Alicia med på förslaget. (vad då impulsiva människor ;))Sedan fortsatte vi igår då med den idén och vi var så taggade och vi längtar till hösten. Nu gäller det bara att bestämma sig för hur den ska se ut :)

Jag har länge känt den där längtan efter en människa som skulle vara med på alla crazy idéer man har, och nu så har jag då hittat en sådan. Det känns bara så bra när det finns männsikor kring en som inte är precis lika, men kanske till 60% i alla fall :)

Människor som dessa är det bästa och jag hoppas att alla skulle någonsin få uppleva människor som stöttar en for better and for worse.

Tack för att du finns!

10.06.2013 kl. 10:25

over and over and over again

Jag kan inte ens mera räkna hur många gånger jag har öppnat en flik och försökt börja skriva på ett inlägg. Igår kom jag till och med längst när jag skrev två stycken, mne när ratata.fi har inga möjligheter att göra en draft så raderade jag allt jag hade skrivit. 

Tänkte om jag skulle berätta om de senaste veckosluten som har varit ganska oförglömliga, men jag tror att jag får ta det i två olika inlägg som jag hoppas att dyker upp inom kort :)

07.06.2013 kl. 15:10

to father, son and the holy ghost


Den här låten missbrukas på jobb, ännu till mycket effektivt :)

04.06.2013 kl. 17:29

skönt

imorgon är det den sista dagen i skolan före augusti. Det känns helt otroligt skönt att faktiskt kunna säga att vi är abiturienter nästa gång vi kommer till skolan. Och speciellt skönt känns det nu när jag berättade för min mamma att jag har just och just godkänt i en historia och en samhällslära kurs. Det är någonting jag inte är speciellt stolt över. Jag har känt en konstig press att hålla det för mig själv för att jag har alltid varit en hög presterande elev i högstadiet. I gymnasiet, i alla fall enligt mig, så är det mycket svårare att skriva bra i ett ämne som INTE intresserar en. Det är på något sätt svårare att försöka vara intresserad av det eller till och med att bry sig om sådana ämnen. 

Denna periods största överraskningar har varit alla filosofi uppsatser. Ämnet, som jag övervägde att skippa har helt plötligt blivit det ämne som är det mest intressanta. Ibland är det nog ganska otroligt hur sådant fungerar :)

30.05.2013 kl. 16:03

tankeställare

24.05.2013 kl. 20:57

dreamy, beautiful, inspirational

23.05.2013 kl. 23:10

The count down has begun!

20.05.2013 kl. 09:15

shit just got real

Gissa vem som anmälde sig till höstens studentskrivningar idag???

Jepp, jag anmälde mig till finska, engelska och även religion. Som min kära vän Alicia skickade idag när hon hade gjort detta; "känslan är tillfredsställd när det är anmält, men ändå är man bara "Jag vill int". 

Exakt såhär är det, det känns bra att jag har kommit ihåg att anmäla mig och att jag faktiskt har bestämt mig vad jag ska skriva, men jag vill inte skriva de där ämnena. Det kommer ju ändå att gå åt skogen. Speciellt skit kommer det att gå när modersmåls skrivningen är på plats. Vill inte och kommer inte att bli godkänd och då blir jag ju inte en student.... Mitt liv crashar! Kommer  att bli deprimerad och annat skit. Jag är allvarlig. Om jag inte blir student om ett år, så skiter allt på sig. 

Mycket positiv inställning måste jag ju säga att jag har. Men no can do, det är som det är!

för att få lite inspiration och för att glömma bort det värsta ängstet :D

16.05.2013 kl. 22:58

Pocahontas inspired wedding dress

Det är vad jag ska nu börja skissa. Är ganska ivrig med att börja på denna skiss. Den är från början inspirerad av en drömfångare, men jag tycker att Pocahontas beskriver det mera. Ni får kanske se skissen och allt sen när det är färdigt. Om inte något annat så är detta i alla fall en god orsak till att se på Pocahontas :)

16.05.2013 kl. 18:20

filosofi, my love, my hate, my biggest concern

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om i min filosofi uppsats som motsvarar kursens prov. I'm lost. Jag har inte ens valt ett ämne ännu och jag kommer inte på ett ämne som skulle ändå ens lite intressera mig.

 

Edit: Ämnet hittat, tatueringar!

Edit 2.0: ämnet declined

Edit: 2.1: diskuterar om rätt till turbaner

15.05.2013 kl. 09:16

words of wisdom

13.05.2013 kl. 09:07

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D