If I murdered someone, she's the person I'd call to help drag the corpse across the living room floor. She's my person.

Och idag fyller my person, the one and only, 18! 

Om jag skulle vara mer begåvad med att använda ord för att beskriva känslor, så skulle jag skriva en roman om just denna person. Det jag kan säga att jag har inte känt Alle så länge, träffade henne första gången för snart exakt två år sedan när vi började vårt första år i gymnasiet. Första början av tiden så var vi indelade, mer eller mindre frivilligt, i grupper beroende på från vilken skola du kom ifrån. Halvvägs genom första året lärde vi oss känna varandra, i slutet av vårterminen var det mer eller mindre jag, Alle och Anna som hängde med varandra. 

Vi tre klickade. Anna och Alle hade ju känt varandra sen tidigare redan, men det kändes ändå som om de skulle ha välkomnat mig, inte som om jag skulle ha trängt mig in i deras vänskap. Det kändes så rätt att bara vara med dessa människor. Som om det allitd varit såhär.

På grund av vissa omständigheter i vintras blev det mera tid mellan mig och Alle. Vi klickade mera och när vi kom på Grey's anatomy, we were sold. Detta resulterade i att vi pratar flytande Grey's :D

Sen så for vi tre till England. Bara vi tre i ett annat land. Det var minnen för livet som skapades under denna vecka, a trip of a life time. 

Men tillbaka till my person, Alle. Ett sms av henne, ingen skillnad vad det handlar om, förgyller min dag. Vet ni? Det här är så där soul mate aktigt. Det helt enkelt klickade, nothing else to say. 

Men det jag uppskattar mest med Alle är det att jag har ett random license att spamma hennes whats app. Ibland svarar hon med någon smiley ibland med flera rader text, men det är det bästa, det att jag vet att hon läser mina spamningar. Jag har aldrig i mitt liv uppskattat en människa så mycket som henne. 

För att berätta en annan bra sak med Alle. Hon stöder en. When in doubt, så kommer hon med sina idéer och så ger hon mina idéer en bättre grund att stå på. Det finns den där lyckomomentet när Alle godkänner mina idéer och stands behind them. De stunderna är bara så guldvärda, de klickar. 

We're dark and twisty, and no matter what, you are my person.

You and me dude, the badasses :D 

(Annas bild :))

11.08.2013 kl. 00:44

tatuerings idé nr. 3456780

29.07.2013 kl. 07:00

inspiration overload

28.06.2013 kl. 21:08

planer, planer, planer

Jag vet inte hur många av er som är en människa som kan det här med att planera. Det finns de som älskar att planera saker och ting som resor och shopping, men det gör ingenting för sina planer. Sedan finns det männsikor som föreslår, just till exempel en resa, på skämt men det slutar i att den människan blir så tagtgad av sitt förslag att det är helt konstigt.

Jag är båda, men oftast den sist nämnda. Jag skulle göra vad som helst för att kunna samla ihop alla de pengar som behövs så att jag skulle han en möjlighet att resa till alla de platser jag vill.

Just nu skulle jag mer än gärna fara til London, bara för att kunna fara bort från min hemort för en stund. Jag kräver inte så mycket n är det gäller att resa. Jag skulle bra kunna ta med min(a) vän(ner) och bara chilla i en av de underbaraste städerna i Europa. Bara ta det lugnt, shoppa lite, vara stereotypisk turist och besöka bland annat London Eye.

Jag har två mål med min sommarlön. Den första skulle vara resan till London och den andra skulle vara min tatuering, som jag äntligen har bestämt mig för hur den ska se ut. Jag är så taggad inför dessa två planer att jag hoppas att det blir av att göra detta.

25.06.2013 kl. 06:15

instaweek nr. 1

17.06.2013 kl. 21:43

några påståenden

Vet ni hur det känns när man lär sig känna en person och sedan lär man sig känna en annan person "på köpet"? 

Detta är exakt vad som har hänt med Alle och Addi. Jag lärde mig känna Alle i skolan och sakta men säkert så kom det fram saker om Addi. Klart det gjorde det när de är systrar. Det var som om man skulle ha känt Addi före man ens träffade henne. 

Nu, för ca en timme sedan, kom jag hem från Alles place. Jag var där och såg på Grey's med Alle och Addi. Efter att vi hade sett nionde säsongen slut så såg vi på Skattkammarplaneten. Den var såå mycket bättre än vad jag har någonsin vågat tro. 

Men alltså pointen med denna fina brainstorm var nog det att jag är så lycklig lottad när jag har lärt mig känna dessa två människorna. Det var som om personkemin bara klickade. Härligt!

15.06.2013 kl. 01:12

T.G.I.F

(hur kliché är inte min rubrik? ;))

Som tur är det fredag idag, vilket i detta fall  betyder att jag skall på besök till Alicias, eller nej jag ska crasha deras place :) Kanske vi ser på Grey's anatomy :) (anyone surprised?)

Jag jobbar idag till 15.00 och sedan far jag hem,, har riktigt privatchaufför idag. Det regnade när jag skulle fara till jobbet idag, så mamma steg upp och förde mig hit. Kan inte fatta det. Jag skulle knappast aldrig föra mitt barn på jobb före klockan sex på morgonen... Min mamma.

Jag skulle vilja skriva hur mycket som helst, men har faktiskt inte så mycket att skriva om just nu. Men när jag kommer hem idag så ska jag berätta om de där veckosluten :D

14.06.2013 kl. 06:54

like a Christmas miracle

Hittade extended version av Grey's anatomy music event. Kan ni förstå hur extatisk en person kan bli av detta?  Kanske det är bättre att ni inte vet :)

 

13.06.2013 kl. 21:41

nu är det bestämt

Jag är en person som har tusen och en drömmar och framtidsplaner på samma gång. Oftast är det även så att jag har redan bestämt mig om en sak så får jag någon bra idé och då svänger det på planerna direkt. Detta gäller så klädstiler, resor, utbildning som tatueringidéer.

Igår, sent på kvällen, mer på natt sidan så höll jag på att skicka med Alicia på whatsappen som vanligt då. Men samtidigt som vi konstaterade säkert tio tusen gånger att Grey's anatomy är den episkaste serien någonsin, så förslog jag idén om att vi skulle kunna ta en Grey's anatomy tatuering. Jag bestämde mig för det sådär på halvhjärtat, men inte nog med det så varju Alicia med på förslaget. (vad då impulsiva människor ;))Sedan fortsatte vi igår då med den idén och vi var så taggade och vi längtar till hösten. Nu gäller det bara att bestämma sig för hur den ska se ut :)

Jag har länge känt den där längtan efter en människa som skulle vara med på alla crazy idéer man har, och nu så har jag då hittat en sådan. Det känns bara så bra när det finns männsikor kring en som inte är precis lika, men kanske till 60% i alla fall :)

Människor som dessa är det bästa och jag hoppas att alla skulle någonsin få uppleva människor som stöttar en for better and for worse.

Tack för att du finns!

10.06.2013 kl. 10:25

words of wisdom

13.05.2013 kl. 09:07

Me and my wife ;)

02.05.2013 kl. 22:35

Spanish the right way :)

29.04.2013 kl. 09:40

Grey's anatomy: känslor, känslor i överflöd

Ser just nu på Grey's anatomy marathon som är varje lördag, men bara tre avsnitt.

I alla fall så ville jag bara påpeka att Grey's är det program man ska se på om man vill gråta. Speciellt om man är lika insatt som jag och Alicia. Jag lovar, jag satt just och grät till de avsnitten var Merediths liv är hotat när hon  håller på att drunkna. Den situationen förlängs och förlängs och jag lovar att jag lider nästan av vätskebrist just nu. Det mest ironiska med denna situation är nog det att detta händer i ca tredje säsongen och då går det nionde säsongen på tv:n. SÅ jag vet ju att allt slutar bra, men ändå...

Det som gör det speciellt är att jag och Alicia har liknat vår friendship med Meredith och Cristinas, så då kan ni förstå hur mycket tårar som föll ner för min kind när Meredith höll på att dö. 

27.04.2013 kl. 23:43

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D