planer, planer, planer

Jag vet inte hur många av er som är en människa som kan det här med att planera. Det finns de som älskar att planera saker och ting som resor och shopping, men det gör ingenting för sina planer. Sedan finns det männsikor som föreslår, just till exempel en resa, på skämt men det slutar i att den människan blir så tagtgad av sitt förslag att det är helt konstigt.

Jag är båda, men oftast den sist nämnda. Jag skulle göra vad som helst för att kunna samla ihop alla de pengar som behövs så att jag skulle han en möjlighet att resa till alla de platser jag vill.

Just nu skulle jag mer än gärna fara til London, bara för att kunna fara bort från min hemort för en stund. Jag kräver inte så mycket n är det gäller att resa. Jag skulle bra kunna ta med min(a) vän(ner) och bara chilla i en av de underbaraste städerna i Europa. Bara ta det lugnt, shoppa lite, vara stereotypisk turist och besöka bland annat London Eye.

Jag har två mål med min sommarlön. Den första skulle vara resan till London och den andra skulle vara min tatuering, som jag äntligen har bestämt mig för hur den ska se ut. Jag är så taggad inför dessa två planer att jag hoppas att det blir av att göra detta.

25.06.2013 kl. 06:15

I'm never going to doubt them again

"I, Ronja, take you, Leijonat, for my lawful husband, to have and to hold from this day forward, for better, for worse, for richer, for poorer, in sickness and health, until death do us part."

I was born with Leijonat in my heart, I'm going to have Leijonat in my heart for as long as I shall live, til the last breathe is taken. I'll die with Leijonat in my heart

minnen <3

 

10.05.2013 kl. 23:15

MIKKO <3

Grattis till en av mina favorit ishockeyspelaren som idag fyller 30 år !

12.03.2013 kl. 17:51

to the one who conquers it all

It doesn't matter how much you have or will ever achieve in you career, you are the most important person in my life, even though we have never met, and probably never will meet. You are the only reason I'm still breathing, the only reason I'm studying and the only reason I wake up with the feeling that everything is possible. I know you'll never know how grateful I'm for your existence. Thank you for being the best source of inspiration that will ever exist.


//R, one of your biggest fans
25.10.2012 kl. 15:15

a piece of me

22.09.2012 kl. 18:07

that feeling


Måste bara berätta att den här reklamen har "that something special". Visst, det har inget att göra med det att jag är ett Jokerit-fan, men den här reklman är en must see :D

12.09.2012 kl. 18:05

forever alone?

Kan berätta för er hur tråkigt en håltimme kan vara. Mycket. Bara för att jag råkar vara typ den enda som sitter på håltimme. Visst, inte ska jag klaga, men tiden går såå långsamt att det är helt sjukt. Det är ännu en timme och tjugo minuter tills Anna kommer från lektionen... Suck!

Jag skulle ju faktiskt kunna utnyttja den här tiden med att göra läxor eller liknande, men, som vanligt har jag ju typ inga material med mig. Hela den här veckan har jag typ inte haft några material med mig.. Känner mig som någon som har gett upp hoppet när det kommer till att studera...

Det är som om jag skulle ha tusen och en sak i mitt huvud. Hundra saker som skall planeras för att ha roligt, tusen saker som ska göras för att kunna njuta full hjärtat av det roliga och en miljon saker som lämnas hemma när man far och ha roligt.

Veckoslutet är fullt bokat. Fredagen, alltsǻ idag ska jag fara till mommo och fira hennes födelsedag, lördagen med E till Åbo på Tie Pohjoiseen och på söndagen ner till Anna och boka biljetter.

Sedan ska jag boka biljetter på onsdagen också, då till Karjala Turnaus. Fan det är mycket som händer, men det äår så mycket vi gör i skolan så man måste ju ordna fritidssysselsättningar i alla fall ibland.
07.09.2012 kl. 11:03

the Finnish flash(ishockeysäsongen börjar, sakta men säkert :) )
27.07.2012 kl. 06:20

If I would have knownI would have been there :) Saku Koivu, in my heart <3
26.07.2012 kl. 10:48

Happy Birthday, the Finnish Flash

Jag vet att ishockey säsongen har inte börjat än, men jag måst ju helt enkelt wish the Finnish Flash a happy birthday :) Så grattis Teemu Selänne, hoppast du har en bra dag :) (hyvää syntymäpäivää Teemu Selänne, toivottavasti sinulla on vallan ihana päivä :)) <3bild: iltalehti.fi
03.07.2012 kl. 11:54

18-årig ung kvinna från Åbolands skärgård, går i Kimitoöns gymnasium andra året. Älskar ishockey över allt annat, men hjärtat brinner även för Disney-filmer, vänner och Finland. Skriver den här bloggen huvudsakligen för att upprätthålla min svenska till en viss grad, så att jag blir student år 2014. Bloggen är som min dagbok, allting skrivs hit, kanske lite förskönat, men i stort sätt allting som berör min vardag.

Välkommen hit, hoppast ni njuter av att läsa om mitt liv som en människa med koncentrationssvårigheter och med en on off knapp :D